Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van der Sar torpedeert kandidaat voor voorname functie bij Ajax'

Laatste update:

Van der Sar zou bij de Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax hebben aangegeven dat hij niet met Van Boxtel wil samenwerken. Het lijkt er zodoende op dat Leo van Wijk de rol van algemeen directeur op zich gaat nemen. Hij maakt nu deel uit van de RvC en zal het stokje tijdelijk over moeten nemen van Kinsbergen. De vertrekkend algemeen directeur sloot voor Ajax lucratieve deals met Ziggo en ABN-AMRO.

Ajax is echter van mening dat Kinsbergen onvoldoende leiderschap heeft getoond. De club is verdeeld in twee kampen, met Wim Jonk aan de ene kant en Frank de Boer, Dennis Bergkamp en Marc Overmars aan de andere kant. Het wordt Kinsbergen aangerekend dat deze scheuring plaats heeft kunnen vinden. De Telegraaf stelt dat het wegblijven van kandidaat Van Boxtel een streep door de rekening is van Hans Wijers.

Hij is president-commissaris in Amsterdam en had graag gezien, dat zijn 'D66-vriend' de portefeuille van algemeen directeur zou krijgen. De weerstand die Van der Sar heeft tegen de komst van Van Boxtel lijkt echter voldoende, om hem buiten de Amsterdam ArenA te houden.

Een politicus als algemeen directeur bij Ajax is...

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties