Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar: 'Zo'n aankoop is echt Ajax, we willen die kans blijven geven'

Laatste update:

"We hebben dit beleid aangekondigd ja, maar er waren nog mensen die daaraan twijfelden. We hebben voor het einde van het seizoen met Perr Schuurs, Zakaria Labyad en Hassane Bandé al drie aankopen gedaan. Met Blind en Tadic erbij heb je dan een selectie waarmee we met elkaar kunnen presteren. Ik denk dat het nu precies goed valt", blikt hij bij Inside Ajax terug op de afgelopen transferzomer.

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

Hoewel Blind dacht aan een overstap naar Frankrijk en Italië wist Ajax hem toch te overtuigen door 'de juiste snaar te raken', terwijl Tadic graag Champions League wilde spelen en kampioen wil worden: "Dan valt dat net goed. De stelling dat we alleen dit jaar dit soort aankopen hebben gedaan is natuurlijk niet helemaal juist, we hebben eerder ook al Hakim Ziyech en David Neres voor een hoog bedrag gekocht", vervolgt Van der Sar. De voormalige doelman haalt aan dat Ajax in de afgelopen jaren voor 180 miljoen euro heeft verkocht en dat deels heeft weten op te vangen met spelers die doorkwamen uit de jeugd.

De Amsterdammers sloegen daarnaast toe met buitenkansjes als André Onana: "Een aankoop zoals Onana is natuurlijk ook echt Ajax. Van vijfde keeper bij Barcelona naar het eerste van Ajax. Wij willen spelers de kans blijven geven. Ajax kijkt niet alleen maar naar de grote namen", gaat hij verder. Wat betreft de komende jaren heeft Van der Sar een duidelijke doelstelling voor ogen: "Ook moet de kans er wel zijn om dergelijke spelers te halen. Als de kans er is, dan is het geld er. De doelstelling is en blijft een kwalitatief sterke selectie neerzetten waarmee we kampioen kunnen worden en Europees kunnen aanhaken."

Denk jij dat Ajax dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties