Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart adviseert international: 'Hij moet vijf tot acht kilo afvallen'

Laatste update:

Depay komt ter sprake nadat Marco van Basten zich niet al te hoopvol uitlaat over het Nederlands elftal. "Ik vind het niet zo sterk. Je moet een paar aanvallers hebben die bij grote clubs spelen, echte topscorers." 88-voudig international Depay, die twee interlandperiodes op rij heeft gemist wegens een blessure, staat op 44 treffers in Oranje. Hij heeft nog zes treffers nodig om Robin van Persie, de topscorer aller tijden, te evenaren.

Meer: Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’ | ‘Moeten we wel naar het EK met het Nederlands elftal? Ik zou gewoon afbellen’

Van der Vaart is van mening dat Depay een topspits is, al plaatst hij wel een duidelijke kanttekening over de fysieke gesteldheid van de rechtspoot. "Tegenwoordig moet je zo'n lichaam hebben..." Van der Vaart lijkt zich niet te kunnen vinden in de hedendaagse tendens.

"Hij moest juist vijf tot acht kilo afvallen", adviseert Van der Vaart de sterspeler van Oranje. "Hij is niet dik, maar zijn spiermassa... Hij is zo sterk, maar toch veel geblesseerd. Dan gaat er toch iets fout." Volgens diverse bronnen weegt Depay momenteel rond de 78 kilo.

Groepstraining
Maandagavond, tijdens de uitzending van Rondo maakte Atlético bekend dat Depay weer meetraint met de groep. Na drie vrije dagen kwam de selectie van trainer Diego Simeone weer bij elkaar in Madrid. Depay was de opvallende aanwezige, daar hij voor het eerst weer meedeed aan de groepstraining. De aanvaller kwam sinds 24 september niet meer in actie voor Atlético, dat die wedstrijd afsloot met een 3-1 zege op aartsrivaal Real Madrid.

Depay is herstellende van een spierblessure en ging maandag na de groepstraining nog de sportschool in. Het is nog niet bekend of de 88-voudig international volgende week kan spelen tegen Feyenoord. De in Moordrecht geboren spits zou, vlakbij zijn geboorteplaats, zijn eerste speelminuten in maanden kunnen maken. Zaterdagavond speelt het elftal van Simeone nog een thuiswedstrijd tegen RCD Mallorca.

Dit seizoen kwam Depay pas 139 speelminuten in actie voor Atlético, verdeeld over 4 optredens. Wel wist hij in dat beperkte aantal optredens tweemaal het net te vinden. Het geduld van de Madrileens clubleiding lijkt op te raken, daar Depay sinds zijn komst in januari van dit jaar al 22 officiële duels moest laten schieten. In de Spaanse hoofdstad ligt Depay tot medio 2025 vast.

Champions League
Feyenoord
1 - 3
Atlético Madrid
Denk jij ook dat Memphis Depay teveel spiermassa heeft?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
8
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties