Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart: 'Ajax of Feyenoord moet hem een vijfjarig contract geven'

Laatste update:

"Een heerlijke speler. Hij weet altijd wat er gebeurt, zit overal tussen, zoekt altijd de voetballende oplossing, heeft een goede bouw, loopt rechtop. Als ik Ajax of Feyenoord was zou ik hem een vijfjarig contract geven en dan nog een jaar uitlenen aan Excelsior", vertelde hij bij Studio Voetbal. Van der Vaart krijgt bijval van journalist Kees Jansma, die ook genoot van het spel van Schouten.

"Die kan zeker hogerop. Naar AZ of zo. Qua voetbal is hij echt heel erg goed." El Hamdaoui maakte eveneens indruk tegen Feyenoord, zo constateerde Volkskrant-journalist Willem Vissers. Hij vond de 34-jarige routinier de beste speler op het veld: "Alleen al die pass op de winnende goal en daarvoor die steekpass op Mikael Anderson."

Vissers noemt het wel 'zorgwekkend' dat El Hamdaoui en de 35-jarige Robin van Persie nog zo belangrijk zijn voor hun ploegen: "Daar moeten andere spelers in de Eredivisie zichzelf weleens vragen over stellen." Van der Vaart beaamt de woorden van Vissers: "Van Persie is gewoon zichzelf en is meteen veruit de beste van Feyenoord. Dat zegt genoeg."

Denk jij dat Jerdy Schouten klaar is voor een stap naar een Nederlandse topclub?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties