Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart: 'Alleen al voor hem zou ik een seizoenkaart bij Ajax kopen'

Laatste update:

Ajax rekende in aanloop naar de verloren eindstrijd onder meer af met Schalke 04 en Olympique Lyon. "Ik heb het hele Europese avontuur van Ajax op de voet gevolgd en ik vond het een verademing", steekt de middenvelder van FC Midtjylland van wal in gesprek met Voetbal International. "Ze hebben het voetbal een dienst bewezen, dat meen ik echt. Ajax heeft laten zien hoever je kunt komen op een puur voetballende manier. In een tijd waarin het topvoetbal wordt gedomineerd door rennen, vliegen en fysieke kracht."

Van der Vaart zegt dat de doorbraak van Justin Kluivert dit seizoen hem deugd doet en hem herinnert aan zijn eigen periode bij Ajax, aan het begin van deze eeuw. "Zo was het bij Wesley Sneijder, Nigel de Jong en mij ook toen we doorbraken. En het zal niemand verbazen dat ik Hakim Ziyech een heerlijke speler vind. Die heeft zó veel gevoel en klasse in zijn linkervoet. Alleen al vanwege Ziyech zou ik een seizoenkaart kopen."

Vind jij het belangrijk dat de Nederlandse teams in Europa de Hollandse School hanteren?

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
0
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
14
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties