Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart baalt: 'Een heerlijke speler, maar hij zit bij de verkeerde club'

Laatste update:

João Félix had de clubs afgelopen zomer voor het uitkiezen, maar opteerde uiteindelijk voor een transfer naar Atlético Madrid. In dienst van de Spaanse club beleeft hij een moeizaam debuutjaar: in 24 officiële wedstrijden wist hij pas 4 doelpunten te maken. De stadsderby van zaterdagmiddag tegen Real Madrid moet hij vanwege een spierblessure aan zich voorbij laten gaan. "Ik vind het een heerlijke speler, maar hij zit bij de verkeerde club", vertelt Van der Vaart rondom de Madrileense derby bij Ziggo Sport.

De oud-middenvelder van onder meer Ajax en Real Madrid richt zich in zijn betoog mede tot Diego Simeone, sinds 2011 de trainer van Atlético Madrid. Simeone heeft een respectabele staat van dienst, maar Van der Vaart had graag gezien dat Atlético Madrid avontuurlijker ging voetballen na de zomerse komst van João Félix. "Toen ze hem haalden, dacht ik: ze gaan voetballen. Maar dat doen ze helemaal niet", legt de analist uit.

Volgens Van der Vaart wordt João Félix simpelweg niet op de juiste manier bediend door zijn ploeggenoten. "Je ziet hem heel veel in de zestien komen. Daar wordt hij nog wel een paar keer gevaarlijk, maar ik wil hem veel meer op het middenveld aan de bal zien en hem die passjes zien geven. De kwaliteit druipt van hem af, maar er zijn te weinig momenten dat hij Atlético echt bij de hand neemt", vervolgt de oud-voetballer, die kritisch is op Simeone. "Natuurlijk snap ik dat winnen het belangrijkste is wat er is, maar als jij zo'n speler haalt, moet je je elftal eigenlijk om hem heen bouwen. Dat doet hij niet. Ze spelen heel veel terug, heel compact. Dit is zijn stijl van spelen: liever zonder bal en er dan op de counter uitkomen. Dat kan op zich ook wel, maar dit is een speler die aan de bal moet zijn en het tempo van de wedstrijd moet bepalen. Dan zit je gewoon bij de verkeerde club en waarschijnlijk de verkeerde trainer."

Meer nieuws

Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
0
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
8
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
8
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties