Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart: 'Die kan er helemaal niks van, dat vind ik zo'n slechte speler'

Laatste update:

"Die verdedigers van Duitsland... Ik weet niet wat die aan het doen waren vandaag. Ze kijken allemaal naar de bal, niet naar hun tegenstander. Pandev doet eigenlijk niks, die staat daar gewoon. Wat doet Emre Can nou? Nog een beetje half, van: ik heb er alles aan gedaan", zei Van der Vaart na het zien van de 0-1, die in het slot van de eerste helft werd aangetekend door Goran Pandev. "Echt ongelofelijk. Als dit in Nederland gebeurt, zeggen we allemaal: dit kan alleen in de Nederlandse competitie", vulde presentator Jack van Gelder aan.

"Wij klagen over Nederland, maar wat denk je dat er morgen in de BILD Zeitung staat? Bij de 1-2 gebeurt hetzelfde: Kimmich is te lui om even mee te lopen. Weet je, het is allemaal niks. Ze kijken allemaal naar de bal en niet naar hun man, terwijl het vijf tegen drie is", ging Van der Vaart verder. "Die Rüdiger, dat moet ik eerlijk zeggen. Tegen hem heb ik ook nog gespeeld (toen Van der Vaart bij Hamburger SV en Rüdiger bij VfB Stuttgart speelde, red.). Hij speelt nu bij Chelsea, die kan er helemaal niks van. Dat vind ik zo'n slechte speler. Maar goed, hij heeft het met zijn kwaliteiten ver geschopt. Hij speelt volgens mij altijd bij Chelsea, maar ik vind het helemaal niks."

"In Duitsland is dit dodelijk. Löw heeft natuurlijk ook aangekondigd dat hij ermee stopt na het WK. Dat zou bij ons ook gebeuren: geloven die jongens nog in hem? Moet hij nu eruit om nog iets van het EK te maken? Dit komt wel aan", benadrukte Van der Vaart. Marc-André Ter Stegen verdedigde woensdagavond het doel van Duitsland, maar de oud-middenvelder denkt niet dat de sluitpost van Barcelona spoedig de eerste doelman in die Mannschaft zal worden. "Ik vind hem een prima keeper, maar geen schijn van Neuer. Ter Stegen speelt veel bij Barcelona, maar Neuer is tien keer beter."

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
172
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
34
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties