Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart en Van Hooijdonk lyrisch: 'Hij is echt een baas aan het worden'

Laatste update:

In de nabeschouwing van het gewonnen Nations League-duel met België bij de NOS liet Van Hooijdonk vallen 'enorm gecharmeerd te zijn' van Taylor. "Het lef waarmee hij in Polen al inviel was nu ook weer weer terug. De diepgang die hij heeft: ik vind het echt zo'n moderne middenvelder, en dat gecompenseerd (gekoppeld, red.) aan techniek, met links én rechts. Hij is altijd in balans en gretig in het forechecken, of het doordekken dan", zo klonk het lovend.

Kenmerkend voor Taylors invalbeurt was volgens Van Hooijdonk het onverschrokkene dat de middenvelder liet zien. "Hij valt ook in zonder schroom en dat vind ik gewoon knap voor een twintigjarige. Natuurlijk, hij speelt bij Ajax wekelijks en hij is dus ook wel wát gewend, maar dit is toch weer even een ander niveautje." Collega-analist Van der Vaart stipte de progressie aan van de jonge Ajacied. "Hij heeft wel echt stappen gemaakt. De laatste jaren is hij van leuke jeugdspeler, die een beetje tikkie breed speelt, echt een baas aan het worden. Hij heeft alles: snelheid, is tweebenig." Van Hooijdonk roemt ook Taylors felheid. "Hij tacklet, hij knalt er ook echt wel in als het moet."

Voor een basisplaats in Oranje vinden beide analisten het nog wat te vroeg. Zij zien echter wel een meerwaarde in het spel van Taylor. "Als ik dan Davy Klaassen vandaag zie spelen. Hij is met zijn loopacties heel gevaarlijk, maar als hij dan niet scoort, is hij eigenlijk heel erg onzichtbaar", stelde Van der Vaart. Een plek in de WK-selectie zit er volgens hem dan ook wel degelijk in. "Taylor is ook nog gevaarlijk aan de bal. Hij draait even weg, houdt de bal even bij zich en kan het spel versnellen. Ik vind het een lekkere speler. Maar om nou te zeggen, 'als iedereen fit is staat hij in de basis': nee. Maar het is wel lekker als je zo'n jonge jongen op de bank hebt zitten natuurlijk."

UEFA Nations League A
Nederland
1 - 0
België

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
19
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
3
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
9
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties