Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart gebruikt twee talkshows op rij om punt over Oranje-klant te maken

Laatste update:

Om 20.30 uur nam Van der Vaart eerst plaats aan de Rondo-tafel. Daar vroeg presentator Wytse van der Goot hem 'of hij al een poster van Simons boven zijn bed had hangen'. Van der Vaart is groot fan van de PSV'er en sprak zich daar zo'n twee maanden geleden al eens wijdlopig over uit. "Als ik Ronald Koeman was geweest, zou ik het elftal om hem heen bouwen. Absoluut", zei de voormalig nummer 10 destijds bij Studio Voetbal.

Ook bij Rondo steekt Van der Vaart weer de loftrompet. "Ik zie iets wat ik in jaren niet gezien heb: een Nederlands talent met zo veel potentie. Ik blijf dat zeggen. Iedereen ziet het, maar in Nederland zijn we ook al wel snel van: nou, gaat dat wel goed... Ik denk dat het voor Memphis fantastisch gaat zijn om hem achter zich te hebben en ook voor Frenkie als hij terug is (laatstgenoemde moet komende interlandperiode missen vanwege een lichte blessure, red.)."

Met 22.00 uur op de klok was het tijd voor Beau. Daar zei de eveneens aangeschoven Fresia Cousiño Arias 'te hopen dat Simons een kans krijgt'. "Eindelijk!", jubelde Van der Vaart. "Mensen aan tafel die me begrijpen! Weet je wat het is: je had Cruijff, Van Hanegem, Neeskens, Kluivert, Davids - er wordt niet zo vaak iemand als Simons geboren. Ik weet wel dat hij negentien is en af en toe slecht speelt. Maar wij gaan hier heel veel plezier van krijgen."

Moet Xavi Simons tegen Frankrijk een basisplaats krijgen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties