Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart geeft Ziyech transferadvies: 'Met hem kans op kampioenschap'

Laatste update:

"Ik zou Tottenham een club voor hem vinden", zo zei Van der Vaart bij Ziggo Sport. "Hij is júíst geschikt voor het systeem van Antonio Conte. Als ze hem erbij halen, denk ik echt dat Tottenham een titelkandidaat kan zijn in de Premier League. Dat meen ik serieus." De Londenaren wonnen de Premier League nog nooit. Wel werden zij in 1951 en 1961 kampioen van de Football League First Division.

Afgelopen dinsdagavond plaatsten the Spurs zich, als nummer één in Groep D van de Champions League, voor de achtste finales. Volgens de analist heeft de ploeg een speler nodig 'die een keer een bijzondere bal kan geven', en volgens de analist is Ziyech dat bij uitstek. "Dan hoeven Heung-min Son en Harry Kane het niet alleen te doen. Ziyech kan out-of-the-box denken. Ik roep dit al jaren, maar Daniel Levy (de eigenaar van Tottenham Hotspur, red.) luistert nog niet."

Afgelopen woensdag zat Ziyech tijdens de Champions League-treffen met Dinamo Zagreb (2-1 winst) wederom negentig minuten op de bank. Dit seizoen speelde hij in totaal pas 185 minuten in zeven wedstrijden onder de ontslagen Thomas Tuchel en nieuwe manager Graham Potter. Hij kwam nog niet tot scoren en leverde ook nog geen assists af.

Champions League
Chelsea
2 - 1
Dinamo Zagreb

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties