Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart geniet van uitblinker bij Nederland: 'Dan is hij niet te stoppen'

Laatste update:

Van der Vaart is na 45 minuten lovend over Memphis. "Ik vind hem megafit. Hij straalt plezier uit en zit helemaal in zijn rol. Echt geweldig. Een beetje uit de spits, soms in de spits. Hij loopt vaak de diepte in, kreeg goede ballen en dan is hij in mijn ogen niet te stoppen."

Meer: Memphis Depay analyseert zijn tegenvallende optreden tegen Frankrijk | Tegenvallende Memphis Depay krijgt er ook van langs in de Franse media

De vorm van Memphis kan essentieel zijn voor het EK van Nederland, denkt Van der Vaart. "Als je dit in de spits hebt lopen, dan is dat natuurlijk wel lekker. Als Memphis deze vorm doortrekt komt het helemaal goed. Het is nog maar een oefenwedstrijd, maar alle voortekenen wijzen erop dat hij een goed toernooi gaat spelen."

Memphis zorgde tijdens de eerste helft tegen IJsland regelmatig voor gevaar, maar wist nog niet te scoren in De Kuip. Xavi Simons deed dat wel en mocht zijn eerste interlanddoelpunt noteren. Koeman gaf tijdens de voorbeschouwing al aan dat het de bedoeling is dat Memphis maandag negentig minuten gaat spelen.

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
11
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
36
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties