Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart: 'Heel goed antwoord van Xavi Simons! Ik word er ook moe van'

Laatste update:

Jeremie Frimpong maakt snel furore in het Nederlands elftal als rechtsbuiten. De vleugelspeler van Bayer Leverkusen geldt op die positie als concurrent voor Simons, maar laatstgenoemde beschouwt dat zelf heel anders.

"Hoe bedoel je concurrent?", vraagt Simons met lichte irritatie in zijn stem aan de verslaggever van de NOS. "Het is gewoon een teamgenoot."

Frimpong kende een weergaloos seizoen bij zijn club en lijkt die lijn door te trekken bij het Nederlands elftal. "Ik geniet ook van hem. Hij heeft een uitstekend seizoen gehad bij Leverkusen. Ik heb ook een uitstekend seizoen gehad bij Leipzig. Hij is mijn vriend."

"Ik ben blij voor hem", zegt Simons. "Dat is belangrijk. We moeten geen concurrentie creëren. Het is gewoon een teamgenoot die ook daar speelt, het beste voor het team."

Van der Vaart reageert op het veld in De Kuip positief op het interview van Simons. "Ik vind dit wel een goed antwoord", zegt Van der Vaart. "Ik word ook een beetje moe van die vragen, om een soort van frictie te creëren. En misschien moet dat wel hoor als journalist, ik heb daar geen verstand van, maar Xavi reageerde goed vind ik."

Simons is nog niet zeker van zijn plek zondag op het EK tegen Polen. "Natuurlijk wil hij zelf spelen, maar als hij gewoon goed is, dan speelt-ie", zegt Van der Vaart. "Vandaag scoort-ie. Hij had wel even kunnen zeggen van: 'Daar ben ik blij mee.' Dat doet hij ook weer niet."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
0
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
15
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
17
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3
Kippenvel na EK-debuut met Oranje: 'Dat was waanzinnig, een jongensdroom'
3
CL-finale laatste kunstje Füllkrug voor Dortmund? Interesse in EK-held neemt toe
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties