Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart: 'Het klinkt misschien lullig, maar zijn vader zit ook op de bank'

Laatste update:

"De beste moet spelen en Malacia is gewoon de beste linksback", stelt de analist in het praatprogramma. "We zijn allemaal enorm fan van Blind aan de bal, in dat opzicht is hij fantastisch. Tegen Noorwegen was hij ook weer heel slim in de passing. Maar het is geen linksback. Hij is eigenlijk op geen enkele positie de beste. Voor de trainer is het heerlijk, want je kunt hem zo ergens anders neerzetten. Het klinkt misschien lullig, maar zijn vader zit ook op de bank. Die zal niet zeggen: zet mijn zoon op de bank. Zo werkt dat gewoon. Ze kunnen wel zeggen dat ze allemaal professionals zijn, maar zo gaat dat gewoon."

Chef voetbal Arno Vermeulen geeft aan dat de aanwezigheid van Danny Blind in zijn ogen geen rol speelt. Van der Vaart reageert daar met een cynische 'ach, kom' op. "Ik denk het echt, ja. Anders moet Malacia morgen spelen. Je hebt het toch over je zoon. Dat is lastig, hè." Toch raakt Vermeulen niet overtuigd. "Van Gaal heeft daar toch lak aan? Van Gaal stelt toch gewoon de linksback op die volgens hem het beste in het team past? Ik zou zelf wel met Blind spelen, denk ik. Het zijn twee totaal andere spelers."

"Als Malacia weer zo'n fout maakt als tegen Montenegro (een slechte terugspeelpass leidde tot een grote kans, red.), dan is dat tegen Turkije wel een doelpunt, met Burak Yilmaz. Malacia heeft wel de snelheid om voor een oplossing te zorgen als er achterin iets fout gaat en die heeft Blind niet. Dat is een afweging. Het is een heel belangrijke wedstrijd. In zo'n wedstrijd stel je toch eerder een routinier op dan iemand die zijn tweede interland speelt", aldus Vermeulen. Ook Theo Janssen denkt dat Van Gaal op basis van ervaring voor Blind zal kiezen. "Maar Blind is geen echte linksback. Als hij een snelle speler tegenover zich heeft, komt hij zwaar in de problemen. Als je echt naar het verdedigende aspect kijkt, is Malacia beter."

-
Zou jij Daley Blind in de basis zetten tegen Turkije?

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
7
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
20
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
19
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties