Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart: 'Ik ben nog steeds een topvoetballer'

Laatste update:

Van der Vaart is nu bezig aan zijn zesde seizoen in Hamburg, verspreid over twee perioden. Dat zijn verblijf ten einde loopt, hing al even in de lucht. "Ze zeggen dat er een tijd van komen is en een tijd van gaan, hè? Het is een beetje een buikgevoel. De laatste twee jaar zijn gewoon zwaar geweest en ik wil nog een andere uitdaging. Voor mij was het dus vrij snel duidelijk dat ik niet bij wilde tekenen.:

"Gezien dit seizoen kwam het van hun kant ook niet, dus ja: dan ga je als goede vrienden uit elkaar", zegt Van der Vaart in een interview met FOX Sports. De middenvelder geeft aan dat hij benieuwd is wat de toekomst brengt en dat hij die met vertrouwen tegemoet treedt. "Ik voel me top en kan nog op topniveau mee. Ik ben nog steeds een topvoetballer", verzekert de 32-jarige voetballer, die inmiddels al bezig is aan zijn zestiende seizoen als prof.

Oranje heeft Van der Vaart ook nog steeds niet afgesloten. Met 109 optredens staat hij op plaats vier in de lijst met internationals met de meeste wedstrijden. In gesprek met het tv-kanaal zegt Van der Vaart nog honderd procent te geloven in een rentree als international. "Ik moet voor een mooie club kiezen. Als ik daar succes heb, maak ik weer een kans in het Nederlands elftal. Als ik de pannen van het dak had gespeeld bij HSV, had ik er ook gewoon steeds bij gezeten."

Zaterdag werd Van der Vaart in verband gebracht met Celtic, dat hem transfervrij zou willen vastleggen. Eerder werd Sporting Kansas City uit de Verenigde Staten genoemd, maar het financiële gat bleek echter te groot om te overbruggen. "Het zou voor ons geen zin hebben. Niet respectloos bedoeld naar Van der Vaart, maar de bedragen waar we het nu over hebben… dat gaat nergens meer over", zei trainer Peter Vermes daarover.

Is Rafael van der Vaart nog steeds een topvoetballer?

Meer nieuws

Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
14
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
72
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties