Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart: 'Ik erger me rot, want in potentie is hij de beste in Nederland'

Laatste update:

Volgens Van Hooijdonk werden de beperkingen in het spel van Stengs duidelijk in De Kuip. "Je merkte dat hij niet van tevoren de situatie om hem heen scande, anders verlies je zulke ballen niet. Bij de 1-1 ging hij in de fout, op kinderlijke wijze", sneert de oud-aanvaller. "Bij zijn assist zagen we weer een teken van de Stengs die we allemaal zo'n mooie voetballer vinden. Hij had in de tweede helft weer wat momenten, maar de eerste helft was heel matig." Van Hooijdonk zou Stengs 'op dit moment' niet meenemen naar het EK, voegt hij toe.

Arno Vermeulen, commentator en chef voetbal van de NOS, vindt Van Hooijdonk te kritisch. "Van iedere speler kun je er dit soort momenten wel uit halen", meent Vermeulen. "Ik word een beetje moe van die cijferneukers die denken het allemaal op een rij te hebben. Op ESPN hoor je de hele dag dat Stengs 1 assist in 44 wedstrijden heeft gegeven, maar hij is wel betrokken geweest bij 5 penalty's. Dat zie je niet terug, omdat het net niet past bij hoe de statistiekenjongens het aanpakken."

Willem van Hanegem: 'Gelukkig hebben we nog Calvin Stengs'

Willem van Hanegem was zondag na Feyenoord - AZ lyrisch over Calvin Stengs. Lees artikel

"Stengs heeft zoveel kwaliteit en zal dus altijd goede momenten in een wedstrijd hebben", reageert oud-middenvelder Theo Janssen. "Maar als hij niet met de zijlijn in zijn rug speelt, en hij om zich heen moet kijken waar de druk vandaan komt en waar hij naartoe moet passen, dan heeft hij het heel erg moeilijk. Dus ik ben het met Pierre eens: hij brengt gewoon veel te weinig." Rafael van der Vaart vindt dat Stengs zijn potentieel niet waarmaakt. "Ik erger me ook wezenloos, omdat ik hem in potentie de beste speler van de competitie vind."

Van der Vaart ziet een rol weggelegd voor Frank de Boer, de bondscoach én schoonvader va Stengs, om de buitenspeler weer in vorm te krijgen. "De taak van Frank, niet als bondscoach maar als schoonvader, is om tegen hem te zeggen: 'Kom even op man. Wees eens een kerel.' Ik zag hem na de wedstrijd tegen PEC Zwolle (9 januari, 1-1, red.) een interview geven waarin hij raar staat te lachen. Hij moet er gewoon staan. Frank kan hem dat bijbrengen. Die haat verliezen en zou het liefst zelf nog op het veld staan. Dat is het misschien het laatste stukje waarmee hij bij Real Madrid of Barcelona zou belanden."

-
'Calvin Stengs is in potentie de beste speler van de Eredivisie'

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties