Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart: 'Ik heb nog geen afscheid genomen van Oranje'

Laatste update:

"Zolang ik niet speel, raak ik niet in beeld. Maar als ik eenmaal regelmatig aan spelen toekom, sluit ik niets uit. Voor mezelf heb ik nog geen afscheid genomen van het Nederlands elftal", aldus de 33-jarige Van der Vaart in een interview met Helden.

De 109-voudig international kwam dit seizoen pas tot 178 minuten in de Primera División, maar hij is niet van plan om zomaar bij Real Betis weg te gaan. "Er is belangstelling uit China, maar het leven in Sevilla bevalt me en ik ga niet zomaar nog verder weg van Damian (zoon, red.). Dan moet er wel heel veel tegenover staan."

Van der Vaart stond zoals bekend ook in de belangstelling van Ajax. "Ik kon ook naar Ajax, maar vond het nog te vroeg om terug te keren. In de winter was er ook nog even contact, maar het is niets geworden. Het is niet anders." Frank de Boer zei in januari overigens dat Van der Vaart voor de winterse transferperiode nooit een serieuze optie is geweest: "We zoeken iemand die er direct klaar voor is."

Denk jij dat Rafael van der Vaart ooit nog een interland gaat spelen?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
37
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties