Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart: 'Ik houd er geen rekening mee dat ik het WK moet missen'

Laatste update:

"Niets is zeker natuurlijk, maar voor mezelf houd ik er geen rekening mee dat ik het WK moet missen", laat de 31-jarige spelmaker optekenen in het Algemeen Dagblad. "Ik heb bij Oranje steeds goed gepresteerd in de laatste anderhalf jaar. Garanties biedt het niet, maar als ik over een paar maanden fit ben en in vorm, zit ik er normaal gesproken bij."

Volgens Van der Vaart is de benadering nu anders dan tijdens het EK van 2012. Destijds kreeg hij het gevoel dat alles vaststond en dat het voor reservespelers niet uitmaakte hoe hard ze trainden. "Dat is nu heel anders. Van Gaal kiest per wedstrijd voor het beste team", weet Van der Vaart.

Zou jij Rafael van der Vaart meenemen naar het WK?

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
1
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
13
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties