Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart: 'Ik zou me kapot schamen als ik voor Turkije zou spelen'

Laatste update:

"Ik meen dit serieus: we hebben allemaal zo lang gewacht op het EK en dan ga je zo spelen", bromt Van der Vaart. "Ik zou me kapot schamen als ik in dat elftal zou spelen. Ik hoop dat Italië echt die goal gaat maken. Turkije kan veel beter dan ze vandaag willen, lijkt het bijna." Stentler, oud-speelster van het Nederlands vrouwenteam, komt tot een soortgelijke conclusie. "Turkije speelt met zijn allen in de zestien. Het is voor Italië ongelooflijk moeilijk om erdoorheen te komen. Het is stroef."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Italië heeft echt gezocht en heeft een hoog tempo gecreëerd om zoveel mogelijk kansen te krijgen", merkt Van Basten op. "Dat is te waarderen; dat is goed. Het is wel moeilijk om op dit niveau kansen te creëren tegen een ploeg die met zijn negenen in het zestienmetergebied staat te verdedigen. Dat is heel lastig. Je moet gedisciplineerd blijven, want voor je het weet krijg je een counter om je oren. Dat is een heel lastige opgave. Tot nu toe hebben ze drie à vier redelijke kansen gehad, dus ze moeten doorgaan en hopen dat het in de tweede helft wel lukt."

De ploeg van Roberto Mancini, spelend in de eigen hoofdstad maar formeel de uitspelende ploeg, vuurde in de eerste helft liefst veertien schoten af. Turkije stelde daar geen enkele poging tegenover. Sinds Opta statistieken bijhoudt op EK's, vanaf het EK 1980, waren er slechts twee wedstrijden waarin een ploeg nul doelpogingen deed in een eerste helft: Italië (tegen Nederland in 2000) en Noord-Ierland (tegen Portugal in 2016) gingen Turkije voor. Hoewel Italië in balbezit niet altijd zuiver opereerde, had de groepsfavoriet de bal vaak razendsnel terug en werd constant de aanval gezocht. Turkije beperkte zich tot het rustsignaal tot overleven.

-
Ben je het eens met de kritiek van Rafael van der Vaart op Turkije?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties