Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van der Vaart in gesprek met tweedeklasser uit Denemarken'

Laatste update:

Beide partijen hebben al met elkaar om de tafel gezeten en Esbjerg is volgens de krant 'meer dan bereid' om Van der Vaart 'speeltijd te bieden in het blauwwitte shirt'. Esbjerg staat vierde in de tweede afdeling van Denemarken, maar ook als men niet promoveert, dan behoort een samenwerking met de voormalig international van Oranje tot de mogelijkheden.

Van der Vaart woont met vriendin Estavana Polman in Esbjerg, de grootste havenstad van het land. Hij erkende in november al dat hij 'een aantal keer' met coach Lammers heeft gesproken: "En Van Leeuwen is hier natuurlijk ook. Ze zijn net gedegradeerd, maar je weet het nooit. Ik ben een liefhebber en heb ook wel eens gezegd 'ik ga zo voor Telstar voetballen'. Stoppen kan ik altijd, maar zo lang het lichaam het toelaat wil ik gewoon lekker voetballen."

Van der Vaart heeft naar verluidt een aanbieding van Randers FC afgeslagen. Die club staat na 21 speelronden met 15 punten laatste in de Superligaen en heeft nog vijf wedstrijden om het vege lijf te redden. "Natuurlijk: Van der Vaart is voor alle clubs interessant, maar we kunnen het ons niet veroorloven om aan andere dingen te denken dan aan de competitie. Rafael heeft nog een half jaar een contract bij Midtjylland en de transferperiode is gesloten, dus hij is nu niet beschikbaar", zegt Van Leeuwen in een reactie.

"Maar als we terugkeren naar de Superligaen, dan zullen we uiteraard alle benodigde stappen zetten om ons te versterken", besluit de voormalig sportbestuurder van onder meer Vitesse en AGOVV Apeldoorn. De 35-jarige Van der Vaart speelt sinds de zomer van 2016 voor Midtjylland, maar mede door blessureleed kwam hij er tot dusverre slechts tot twee doelpunten en twee assists in negentien officiële wedstrijden. Het heeft er dan ook alle schijn van dat Midtjylland het aflopende contract van de linkspoot niet gaat verlengen.

Denk jij dat Rafael van der Vaart naar Esbjerg fB gaat?

Meer nieuws

Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
1
Earnest Stewart steelt de show met zijn dansmoves in kleedkamer van PSV
0
Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
2
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
15
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties