Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart is het volledig oneens met Van Gaal: 'Dat heeft geen zin'

Laatste update:

John van 't Schip, die ook als analist aanwezig was in de studio, wilde graag van verslaggever Jeroen Stekelenburg weten of het Nederlands elftal op strafschoppen heeft getraind in de aanloop naar de wedstrijd in de achtste finale van het WK tegen de Verenigde Staten. Toen Stekelenburg daar bevestigend op antwoordde, nam Van der Vaart het woord. "Ik denk dat trainen op strafschoppen geen zin heeft", zo liet hij optekenen.

Uit eigen ervaring zegt de voormalig middenvelder van onder meer Real Madrid dat er veel meer bij komt kijken dan alleen een vaste trap. "Ze proberen bij Oranje heel veel en dat moeten ze lekker doen, maar dat moment dat je hem moet nemen en het naar de stip lopen.... Dat kun je gewoon niet trainen. Dat ben ik van mening. Hoe wil je die druk nabootsen in een training? Ze kunnen allemaal een bal schieten, dus daar gaat het dan niet om."

Van der Vaart begrijpt wel dat er enkele maanden geleden al met de doelmannen getraind is op het keren van strafschoppen. Destijds werden een aantal keepers uitgenodigd in Zeist om tests te ondergaan, gericht op het intimideren van een tegenstander en het daadwerkelijk tegenhouden van een penalty. De uitkomsten van die tests waren van invloed op het selectiebeleid van Van Gaal en keeperstrainer Frans Hoek.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
7
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties