Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart is laaiend enthousiast over één naam in Oranje: 'Heerlijke speler'

Laatste update:

"Het is geen twijfelgeval meer, hij is gewoon een basisspeler nu", zo steekt Van der Vaart van wal. "Toen hij naar AC Milan ging vroeg ik me af, eerlijk gezegd: gaat dat hem worden? Maar hij heeft het vanaf minuut één laten zien daar."

"Dan krijg je natuurlijk vertrouwen en dat ga je ook uitstralen. Hij is snel, met én zonder bal. Het is echt een middenvelder van deze tijd, dus ik ben mega blij dat hij opgestaan is."

"Het is een jongen die met beide benen op de grond staat. Hij komt - zoals we dat dan zeggen - uit een goed nest. Ik ken het nest niet goed, maar ik heb nog met zijn broertje (Eliano Reijnders, red.) mogen trainen bij PEC Zwolle. Ook een hele lieve, leuke, rustige jongen."

"Hij straalt ook gewoon kracht en snelheid uit. Ik vind het een heerlijke speler om naar te kijken", aldus Van der Vaart, die kan rekenen op bijval van Van Hooijdonk.

"Hij beschikt over een meer dan uitstekende techniek", benadrukt de oud-spits. "Hij heeft ook nog eens scorend vermogen en het is een intelligente speler die je nooit kan betrappen op domme acties. Dan word je betrouwbaar voor een trainer. Hij is multifunctioneel en hij kan schuiven op het middenveld", besluit Van Hooijdonk.

Reijnders vormt maandagavond het middenveld met het PSV-duo Jerdy Schouten en Joey Veerman. In eerste instantie zou Teun Koopmeiners op de nummer 10-positie staan, maar laatstgenoemde viel tijdens de warming-up uit met liesklachten.

Meer nieuws

Deze 6 Eredivisie-spelers zijn de komende weken actief op de Olympische Spelen
2
Transfers Eredivisie 2024/25: Liam van Gelderen vindt nieuwe club
7
Bondscoach Olympische Spelen weggestuurd wegens dronespionageschandaal
5
Volgende mutatie in staf Man United: Erik ten Hag verwelkomt nóg een nieuwe naam
9
Aan Ajax gelinkte Christian Eriksen bespreekt toekomst bij Manchester United
9
ADO Den Haag zegt last te hebben van artikel en legt Omroep West boycot op
5

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties