Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart kan weinig met sneer Cillessen: 'Ik heb een spiegel thuis, jij?'

Laatste update:

Van der Vaart noemde Cillessen begin oktober een 'naar mannetje'. Het kickstartte een flinke mediastorm rond de 33-jarige doelman, waarin onder meer ook Wesley Sneijder zijn zegje had. Cillessen kon daar weinig mee, zo zei hij zondag na afloop van het duel met RKC Waalwijk (6-1 winst). "Natuurlijk doet dat iets met je. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Maar goed, zo lang er geen argumenten gebruikt worden... Heb jij argumenten gehoord? Ik wacht ook nog steeds op de beargumentatie", sprak de Groesbeker tegenover de NOS.

Bij het zien van het interview onderstreept Van der Vaart zijn eerdere woorden nogmaals. "Ik zei: het is een naar mannetje. Als jij dit ziet nu", stelt hij tegenover zijn tafelgenoten, "wat gevoel heb jij daarbij? Als mens zijnde. Hij is heel oncollegiaal. Dat kun je niet over jezelf zeggen. Van Gaal heeft dat waarschijnlijk tegen hem gezegd. Er is toch niemand die denkt dat omdat Wesley en ik wat gezegd hebben, dat Van Gaal heeft gedacht: ik neem hem niet mee?", aldus Van der Vaart.

Tafelgenoot Jeroen Stekelenburg is daar minder zeker van. "Er is daarna wel wat gebeurd", verwijst hij naar de mediastorm en daaropvolgende mediaboycot van Cillessen. "Dat alles bij elkaar kan best een rol gespeeld hebben." Van der Vaart brengt in: "Was hij bij Barcelona eerste keeper? Was hij bij Valencia eerste keeper? En dan gaat hij naar NEC om bij het Nederlands elftal te komen. Hij is daar toch ook nooit onomstreden geweest? Voor mij is dat wel de reden. Uiteindelijk gaat het om presteren. We hebben het toch niet over Van der Sar die niet geselecteerd wordt?"

De tafel bediscussieert tot slot of Cillessen misschien niet weet dat hij geen teamplayer is, zoals oud-bondscoach Frank de Boer afgelopen weekend beaamde op Viaplay. "Ik heb dat nog nooit van iemand gehoord. Zelfs van Frank de Boer niet. Die heeft mij dat ook nooit verteld", zei de goalie daar zondag zelf over. Een dergelijke onwetendheid mag Cillessen best kwalijk genomen mogen worden, vindt Van der Vaart. "Ik heb een spiegel thuis, jij?", klinkt het.

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties