Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart: 'Koeman moet Oranje om deze waanzinnige speler heen bouwen'

Laatste update:

Simons streek afgelopen zomer verrassend neer bij PSV en maakt al het hele seizoen veel indruk. De jongeling was zondag ook tegen Feyenoord (2-2) de uitblinker aan de zijde van PSV. "Hij moet nog twintig worden en is nu al onmisbaar voor PSV", constateert Ibrahim Afellay. "Alles begon bij hem, al het gevaar kwam bij hem vandaan. En ook in zijn verdedigende werk... Die jongen is een krijger, de bereidheid waarmee hij speelt, dat is een lust voor het oog."

"Als hij de bal had, was er rust bij PSV", haakt Van der Vaart in. "Een waanzinnige speler." Simons mocht tijdens het WK in Qatar al voor het eerst ruiken aan het Nederlands elftal en wordt een grote toekomst toegedicht in Oranje. "Hij hoort nu toch gewoon in de basis bij Oranje, daar is toch geen discussie meer over?", vraagt Arno Vermeulen aan zijn tafelgenoten.

Van der Vaart gaat zelfs verder dan dat. "Als ik Ronald Koeman was geweest, zou ik het elftal om hem heen bouwen. Absoluut. Niet alleen vanwege deze wedstrijd, maar alleen op basis van zijn talent. Als hij in Qatar al drie jaar verder was geweest, dan hadden we kans gehad om wereldkampioen te worden. Daar ben ik van overtuigd. Echt waar. Een speler als Arjen Robben, Robin van Persie wordt eens in de zoveel tijd geboren. Dat moeten we koesteren. Simons had nog nooit in Nederland gespeeld, maar fantastisch!"

Pierre van Hooijdonk gaat daar volledig in mee. "Helemaal eens met Rafael. Het is de beste speler", aldus de oud-spits. Van der Vaart wordt gevraagd op wie Simons lijkt. "Op zichzelf, en daar ben ik blij om", reageert de oud-Ajacied. "Het is niet een klassieke nummer 10 met een steekbal, maar zoals vandaag: rust aan de bal, wegdraaien onder druk, precies op het juiste moment. Hij is niet groot, maar hij verliest nooit een duel." Afellay beaamt dat: "Hij is verschrikkelijk sterk. Hij wordt nooit van de bal gezet, heeft altijd controle. Echt genieten."

Hoort Xavi Simons in de basis bij Oranje?

Meer nieuws

Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
3
Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
1
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
9
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
8
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
9
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties