Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart kookt na CL-avond: 'Het boeit me niet, het is gewoon een draak'

Laatste update:

Chelsea werd ondanks een 2-3 zege na verlenging uitgeschakeld in de kwartfinale van de Champions League na een eerdere 1-3 nederlaag in Londen. Een contactmoment tussen de arbiter en Ancelotti na het laatste fluitsignaal schoot bij Tuchel in het verkeerde keelgat. "Ik zag de scheidsrechter hardop lachen met de coach van de tegenstander. Dat was op het verkeerde moment, kort na het laatste fluitsignaal van een wedstrijd van 120 minuten waarin een team alles heeft gegeven en gevochten heeft tot de laatste snik. Je stapt van het veld af en ziet de scheidsrechter lachen met de andere trainer. Die timing is heel, heel slecht", zo sprak de manager.

Van der Vaart snapt niet waarom Tuchel zich dusdanig stoorde. "Ik hou van respect. Als je wint respect naar de tegenstander, en als je verliest vind ik respect nog mooier. Carlo Ancelotti doet bijvoorbeeld nooit iets verkeerd. Nooit. Maar dan zie je deze draak... Ik noem hem gewoon een draak, en het maakt me helemaal niets uit dat ze al beginnen mee te tikken. Als ik zijn assistent was geweest had ik gezegd: 'Verliezen is prima, maar doe het met stijl.'"

"Ze spelen een fantastische wedstrijd en dit is een geweldige coach, daar ben ik honderd procent van overtuigd. Maar als je dan verliest en je geeft dit interview... daar kook ik dan van. Dit noemen ze dan een van de beste coaches ter wereld. Nou, nu dus even niet. Uiteindelijk komt dit gewoon heel slecht over. Dit moet je niet roepen. Je moet als trainer gewoon zeggen dat je trots op je team bent. Lekker boeiend of een scheidsrechter al dan niet lacht", aldus Van der Vaart.

-

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
50
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties