Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart lacht om 'Rico Verhoeven op het veld' bij Spanje - Duitsland

Laatste update:

"Zie je, Rico Verhoeven stond hier even te slapen. Hij lijkt echt op Rico Verhoeven", opent Van de Vaart lachend wanneer hij de goal van Morata bekijkt. De spits werd vanaf de linkerkant bediend door Jordi Alba en was eerder bij de bal dan Süle, waardoor hij van dichtbij de 0-1 kon aantekenen. "Het is wel een goede goal, hoor. Het was een goede loopactie en dit was lastig te verdedigen. Gewoon een goede aanval dit. Süle zat er wel bij, maar hij zette net een stap te ver naar achter waardoor Morata ineens weg was."

Over Leroy Sané is Van der Vaart overigens zeer positief. "Deze man viel zó goed in. Zijn loopactie bij de laatste aanval (toen Sané nét te ver doorliep om Unai Simón te kunnen verschalken, red.) was ook echt mooi. Hij had ook nog een keer een heerlijke steekbal in huis op Musiala, die daarna heel wild schoot. Maar hij was zó goed. Ibrahim Afellay sluit zich volledig aan bij de woorden van zijn collega: "Ik dacht wel dat de Duitsers nog terug konden komen in de tweede helft, vooral toen Leroy Sané erin kwam. Hij gaf Duitsland echt een kwaliteitsimpuls."

Tot slot wil Van der Vaart benadrukken dat hij genoten heeft van het duel en dat Duitsland niet onderschat moet worden. "Kijk, Duitsland verloor die eerste wedstrijd, terwijl de ploeg best oké speelde. Ondanks de druk die er vandaag op de spelers rustte, speelden ze wel een hele goede wedstrijd. Spanje vond ik wel een tik beter, maar die Duitsers zijn wat directer naar de goal. Je hebt altijd wel het gevoel van: hij gaat nu komen. Zeker als Sané erin komt. Dit was echt het beste duel tot nu toe qua kwaliteiten", aldus de analyticus.

WK
Spanje
1 - 1
Duitsland

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
13
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
6
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
37
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties