Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart ligt niet wakker van harde grappen: 'Ik zou daar goed passen'

Laatste update:

Van der Gijp ging maandag los over Van der Vaarts tv-optreden een dag eerder bij de NOS. "Heb je die Van der Vaart nog gezien? Als die een scooter koopt, moet hij er echt een met een blauw plaatje nemen, hè. Die krijgt geen helm meer op", lachte Van der Gijp hardop. "Die heeft zó'n hoofd, joh! Na de Kerst rollen ze hem naar binnen!"

Van der Vaart zelf werd woensdag op Radio Veronica geconfronteerd met de uitlatingen van Van der Gijp. "Ik moet je eerlijk zeggen, ik zat te kijken en ik heb ook de slappe lach gekregen", zegt de 109-voudig Oranje-international. "Als jij ervoor kiest om bondscoach te worden, weet je dat je veel kritiek krijgt. Als je van het leven geniet, dan weet je dat je een paar kilo te zwaar bent en dat mensen daar wat van vinden. Dan moet je niet piepen. Ik moest erg lachen om hoe René het bracht."

"Als je stopt met voetbal krijg je natuurlijk een heel ander leven", licht Van der Vaart zijn huidige fysieke toestand toe. "Ik was graag op het veld bezig, dat kan niet meer. Er komt wel weer een tijd dat je weer een beetje je best gaat doen, om het zo maar te zeggen. Maar nu ben ik gewoon aan het genieten, mijn ding aan het doen op televisie, en that's it." Van der Vaart mag vanwege zijn contractuele verplichtingen bij de NOS voorlopig niet aanschuiven bij Veronica Inside, maar staat daar nog steeds wél voor open. "Het heeft vooral met het contract te maken. Ik denk dat ik daar heel goed zou passen."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties