Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart luidt de noodklok: 'Dat zie ik te vaak en daar kan ik niet bij'

Laatste update:

De spelmaker speelde onder meer in Engeland, Spanje en Duitsland, maar werd alleen bij Oranje vaak geconfronteerd met combinatietrainingen. "Zeker toen Bert van Marwijk bondscoach was. Hij geloofde er heilig in, die trainingen lagen op een heel hoog niveau en waren daardoor ook echt zwaar. Maar dat liep als een trein; heerlijk", vertelt de routinier, die de interland tegen Zweden (4-1) van 12 oktober 2010 aanhaalt.

"Dat was bizar, dat klopte aan alle kanten. Die Zweden waren fysiek sterker, maar we tikten ze helemaal zoek. Die moeten alle criticasters maar even bekijken. Je kunt best een keer een mindere generatie hebben. Maar het kan niet zo zijn dat een speler geen bal meer kan aannemen en geen goede pass heeft. Dat zie ik te vaak en daar kan ik niet bij", aldus Van der Vaart, die met zijn elfjarige zoon alleen maar traint op passen en trappen.

"Hij trainde een keer mee bij Midtjylland. Nou, hij legde die ballen makkelijker weg over dertig meter dan mijn ploeggenoten", zegt de veteraan, die ook wijst naar de klasse van Robin van Persie: "Die is niet meer de fitste van de Eredivisie, maar hij steekt er met kop en schouders bovenuit, omdat hij alles net even sneller bedenkt en kan uitvoeren."

Ben jij het eens met de analyse van Rafael van der Vaart?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties