Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart 'nam wraak': 'Ik zei tegen Van der Sar: hem meteen nemen'

Laatste update:

'Twee keer was een overgang naar Ajax dichtbij, liet Van der Vaart weten. De eerste keer was in 2015, toen trainer Frank de Boer hem belde', schrijft journalist Menno Pot, die aanwezig was in het theater, in Het Parool. "'Hij wilde me wel hebben, maar alleen als spits'", zo wordt Van der Vaart geciteerd. De Boer vond de oud-international als middenvelder niet goed genoeg meer.

'Geen sprake van crisis bij Ajax, ze staan toch bovenaan?'

"'Ik kreeg een contract voor één seizoen aangeboden. Daar sprak niet echt veel vertrouwen uit'", aldus Van der Vaart, die koos voor een transfer naar Real Betis, ook omdat de Spaanse club een meerjarig contract aanbood. Een jaar later kreeg Van der Vaart wederom een belletje vanuit Amsterdam, ditmaal van directeur Edwin van der Sar.

"'Ik dacht: nu gaat het gebeuren'", stelde Van der Vaart 'handenwrijvend'. "'Maar het eerste wat hij zei was: ik bel niet voor jou. Nou, lekker dan, dacht ik. Heiko Westermann, zei de Ajax-directeur, is dat wat? Ik zei: meteen nemen'", lachte Van der Vaart, die zo 'wraak nam'. 'Of het echt zo gegaan is, maakt niet zo veel uit. Het verhaal was heerlijk. Dat was precies genoeg', besluit Pot.

Westermann maakte in de zomer van 2016 de overstap van Real Betis naar Ajax. De oud-verdediger kon bij de Amsterdammers echter niet imponeren en kwam tot slechts acht wedstrijden voor de hoofdmacht van Ajax. Na een jaar vertrok de Duitser naar Austria Wien, waar hij een seizoen speelde alvorens hij stopte met zijn voetballoopbaan.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties