Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart 'ongelofelijk trots' door eerste contract van zoon Damián

Laatste update:

"Ongelofelijk trots en wat een mooi verjaardagscadeau", reageert Van der Vaart op social media het nieuws dat zijn zoon, die vrijdag zijn vijftiende verjaardag viert, een contract heeft afgedwongen. Van der Vaart is samen met zoon Damián en vriendin Estavana Polman woonachtig in Denemarken. Waar Polman professioneel handbalster is bij Team Esbjerg, werkt Van der Vaart junior in dezelfde stad aan zijn droom om profvoetballer te worden.

De talentvolle Van der Vaart speelt op het middenveld bij Esbjerg FB Onder-15. "Damián snapt het spelletje en heeft een goed overzicht", reageert Lars Vind namens de club via de officiële kanalen. "We kijken ernaar uit om hem de komende jaren te helpen in zijn verdere ontwikkeling. We zijn blij dat we met hem een overeenkomst voor de lange termijn hebben gesloten."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Ook moeder Sylvie Meis reageert verheugd op het nieuws. "Bijna negen maanden geleden verhuisde je naar Denemarken met één doel. Nu, op je verjaardag, krijg je de beloning voor het harde werken. Mijn jongen heeft op zijn verjaardag zijn eerste contract bij Esbjerg getekend! Ik ben ontzettend trots", aldus de moeder van het talent.

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
4
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
3
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
7
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties