Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart reageert op harde woorden van De Boer: 'Dat moet je niet doen'

Laatste update:

De Boer kreeg voor de camera van de NOS de vraag of hij een 'leuke avond heeft gehad'. "Nou, over die zeven goals ben ik tevreden", antwoordde de bondscoach. "Maar het is bijna antivoetbal. Elke keer als er bijna iemand aangeraakt werd, ging die hele bank tekeer. Nee, ik was niet verrast. Maar ik werd er wel een beetje moe van. De keeper die steeds een minuut deed over het nemen van een doeltrap. Ik ben blij dat deze achter de rug is."

"Het was zuur. We creëerden wel wat kansen, maar die gaan er uit de kluts niet in. De keeper pakte volgens mij ook twee goede ballen", zo blikte Depay terug op de moeizame eerste helft van Oranje. Na rust ging het Nederlands elftal volgens hem 'meer zijn ding doen'. "Zij wilden niet meer voetballen eigenlijk. Volgens mij hadden we tien minuten blessuretijd moeten krijgen, maar de scheidsrechter maakte er slechts zes van. We zijn positief gebleven en hebben het uiteindelijk goed afgesloten."

Onvoldoendes bij Oranje ondanks 0-7 overwinning op Gibraltar

Voetbalzone deelde rapportcijfers uit aan de spelers van Oranje.Lees artikel

Ook aan Depay werd gevraagd of hij een leuke avond had gehad in het Victoria Stadium. "Je weet dat je super veel doelpunten wil maken en als die dan uitblijven, dan kan het voor frustratie zorgen", reageerde de aanvaller, die twee doelpunten voor zijn rekening nam. "Ze willen voor alles een vrije trap en het zijn gewoon lastige wedstrijden. Ik heb ook een paar jaar niet op kunstgras gespeeld: de bal rolt stroef en het veld is stroef, maar uiteindelijk maken we zeven goals en we hebben met z'n allen goed gewerkt."

Van der Vaart is van mening dat De Boer en Depay zich niet op een dergelijke wijze moeten uitlaten over het spel van Gibraltar. "Dat moet je niet doen. Die jongens kunnen er helemaal niks van. Ze spelen één keer tegen Nederland en ze doen er alles aan. Dat mag. Ik heb geen hele gekke overtredingen gezien. Dus het was heel netjes. Natuurlijk nemen ze meer tijd. Maar ja, dit moet je niet doen. Prima uitslag, klaar."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
3
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
18
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties