Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Rafael van der Vaart schrikt van interview: 'Nederland speelt zoals hij praat'

Laatste update:

Van Dijk werd direct na afloop geïnterviewd op het veld. "Een heel slechte wedstrijd, in alle opzichten", concludeerde de verdediger van Liverpool. "We begonnen slap, in balbezit maar ook in duels. Dan loop je achter de feiten aan."

"Als je momenten van druk kiest en de bal verovert, moet je die wat langer vasthouden", gaat Van Dijk verder. "Dan kom je in het spel. Maar het begon met de duels, de energie die we daarin steken was niet voldoende."

Van Dijk weet niet waar de slappe inzet vandaan komt. "Ik heb daar op dit moment geen verklaring voor. Dit kan gewoon niet. We moeten het veel beter doen, dat is duidelijk. We zijn hier allemaal verantwoordelijk voor. Als we iets willen bereiken dit toernooi, moeten we heel snel iets veranderen."

Van der Vaart


Vanuit zijn analistenstoel reageert Van der Vaart vol ongeloof op het interview van Van Dijk. "Nederland heeft gespeeld zoals hij praat. Er moet wat gif in komen, want het was een schande vandaag. Dat wil ik wel van een aanvoerder terughoren in zijn interviews. Ik wil een beetje passie zien! Zoals ik nu praat."

Collega Pierre van Hooijdonk is een stuk milder voor Van Dijk. "Ik geef het hem te doen, elke keer maar weer dat verhaaltje doen als je zo'n slechte wedstrijd hebt afgeleverd als eftal. Je wil ook niemand afvallen en moet politiek correct blijven. Wat wij gezien hebben vandaag... Ik vond het echt vreselijk. Deze tegenstander heeft ons alle hoeken van het veld laten zien."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse komt vlak voor middernacht met schitterend nieuws voor alle supporters
33
Transfers Eredivisie 2024/25:Pavlidis verlaat de Eredivisie na drie jaar AZ
3
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: Eyongo vertrekt bij Excelsior
1
Ronaldo maakt gemiste penalty in strafschoppenserie goed: Portugal gaat door
181
Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
13
Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'
35

Meer sportnieuws

Reacties