Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart slaat terug: 'Heb het gevoel dat ze van mij af willen'

Laatste update:

"We staan waar we staan. Het maakt niet uit wat ze willen of wat ze met mij van plan zijn, want ik blijf hier. Ik heb het gevoel dat de mensen hier van mij af willen, dat gevoel krijg ik. Maar dan heb ik nieuws voor ze: ik blijf hier nog een jaar", aldus de 34-jarige Van der Vaart in een interview met TV3 SPORT.

Van der Vaart kwam dit seizoen mede door blessureleed slechts zeventien keer in actie voor Midtjylland. Als het contract komende zomer al was verlopen, dan waren beide partijen uit elkaar gegaan, zo vertelde bestuurder Steinlein: "Ik denk dat hij na zijn tijd bij ons met pensioen gaat, maar we hebben hem in principe twee jaar. Het ziet er bij hem wat roestig uit: hij heeft blessures gehad en is daar nooit helemaal van teruggekomen."

"Dus als hij hier niet nog één jaar onder contract had gestaan, dan waren we waarschijnlijk met elkaar wel tot een akkoord gekomen om te besluiten dat dit zijn eerste en laatste seizoen zou zijn bij Midtjylland", klonk het. Die uitspraken kwamen Steinlein op kritiek te staan van Alan Hvedehave, die bemiddelde bij de transfer van Van der Vaart. Hij noemde de uitspraken 'ongepast' en zei ervan overtuigd te zijn dat Van der Vaart volgend seizoen sterker terugkomt.

Denk jij dat Rafael van der Vaart na FC Midtjylland nog voor een andere club gaat spelen?

Meer nieuws

Teken van leven van Tillman daags na zeer beschonken staat tijdens PSV-huldiging
4
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
12
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
14
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties