Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart sloopt Haaland na onzichtbaar optreden voor Man City tegen Real

Laatste update:

"Ik vond hem heel slecht", begint Van der Vaart tijdens de nabeschouwing op Ziggo Sport. "Als Haaland niet scoort, dan heb je ook niet heel veel aan hem. Natuurlijk is hij snel en werkt hij hard, maar ik vond hem heel matig aan de bal."

"Als je echt zo goed bent en iedereen praat over je, dan moet je dit soort ballen wel hebben. Dat heeft ook een beetje met kwaliteit te maken", zegt Van der Vaart, terwijl er beelden te zien zijn waar Haaland een duel van zijn bewaker Antonio Rüdiger verliest na een lange bal van doelman Stefan Ortega.

Presentator Wytse van der Goot werpt vervolgens op dat van Haaland inmiddels toch ook wel bekend is dat hij als voetballer niet bij de wereldtop hoort, maar als doelpuntenmaker 'de beste is'. "Het mag wel wat beter, want het zag er vanavond (dinsdag, red.) wel heel erg knullig uit, vond ik", reageert Van der Vaart.

"Of Haaland nog vijftien jaar mee kan in de absolute top? Hij maakt heel makkelijk doelpunten en hij speelt in een geweldig elftal, dus hij gaat echt zijn goals wel scoren. Nu had Manchester City alleen echt behoefte aan een spits die de ballen vast konden houden en dat ze door konden combineren", geeft de analist aan.

Van der Vaart had zelfs het idee dat Haalands ploeggenoten hem op een gegeven moment expres oversloegen. "Ze konden hem een paar keer inspelen en toen dachten ze: laat maar zitten. Je hebt heel veel spitsen die doelpunten maken en voor de rest niet heel veel in het veldspel betrokken worden, maar Haaland was in deze heenwedstrijd wel de allerslechtste."

Haaland was deze Champions League-campagne al goed voor zes treffers. De enige die hij momenteel op de topscorerslijst voor zich moet dulden is Harry Kane, die dinsdagavond met een benutte penalty tegen Arsenal zijn zevende treffer in het Europese clubtoernooi maakte.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
19
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
18
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
11
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
46
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties