Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart uit frustratie: 'Ze hebben de ploeg nooit om mij heen gebouwd'

Laatste update:

Van der Vaart had een teleurstellend jaar met weinig speeltijd bij Betis achter de rug toen hij bijna twee jaar geleden bij Midtjylland tekende. In Denemarken maakt hij de verwachtingen ook niet waar. Dit seizoen kwam hij pas tot twee invalbeurten, van in totaal zeven minuten. "Ik heb eigenlijk nooit echt een eerlijke kans gehad", verzekert Van der Vaart in gesprek met lokale media. "Ik heb er altijd alles aan gedaan om mezelf in het elftal te spelen."

"Maar als je telkens slechts tien minuten of nog minder krijgt, heb je niet de kans om je te bewijzen." Volgens Van der Vaart had FC Midtjylland vooraf moeten weten waar men aan begon. "Ze hadden moeten denken: we hebben Rafael en we weten wat hij wil en kan. Laten we de ploeg om hem heen bouwen. Maar dat gebeurde nooit." FC Midtjylland zal de uitspraken waarschijnlijk voor lief nemen: het team van Jess Thorup kan maandag kampioen van Denemarken worden.

Eind april liet Telstar weten dat het Van der Vaart graag terug naar Nederland haalt. De ex-Ajacied groeide op in de regio en gaf eind 2016 al eens aan best open te staan voor een transfer naar de club uit Velsen-Zuid. Van der Vaart speelt in Denemarken omdat zijn vriendin Estavana Polman daar handbalt.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties