Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart uit kritiek op Gravenberch: 'Ik weet niet wie dat verzonnen heeft'

Laatste update:

"De eerste helft was fantastisch", zag Van der Vaart. Ajax domineerde in het eerste bedrijf en mocht het zichzelf kwalijk nemen dat de score niet voor rust verder werd uitgebouwd. "Die fans, kippenvel. Ik denk dat de mensen het thuis anders beleefd hebben, maar hier in het stadion was het geweldig. Je kan wel heel kritisch zijn, maar het is wel de Champions League. Het had ook 5-1 of 6-1 kunnen zijn." Van der Vaart doelt daarmee onder meer op de afgekeurde goal van Kenan Karaman, die werd teruggefloten. "Dat zit in het spel van Ajax, ze geven altijd wel kansen weg."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Bij Ajax schreef Sébastien Haller geschiedenis door als eerste speler ooit vijf keer te scoren in zijn eerste twee duels in de Champions League. Dat lukte nog nooit iemand in het grootste Europese clubtoernooi. "Hij kopte ze allemaal op de keeper", aldus Van der Vaart. "Hij had hem soms naar de hoek moeten mikken. Vooral de laatste, die moet je gewoon op je hoofd laten vallen, die hoef je niet te knikken. Dan win je met 3-0, heb je er twee gemaakt en speel je een wereldwedstrijd. Maar ik ben geen kopspecialist, laat dat duidelijk zijn."

Presentator Bas van Veenendaal vroeg Van der Vaart tot slot wie hij de beste man vond aan de zijde van Ajax. "Ik vond Gravenberch heel goed spelen. Hij heerst, is groot, sterk, rustig aan de bal. Hij heeft in principe alles. Haller was ook goed, maar als je een goal en een assist maakt hoort Steven Berghuis daar ook zeker bij. Dit is echt fantastisch werk van Ten Hag." Toch had Van der Vaart ook een punt van kritiek op Gravenberch. "Het enige wat hij niet moet doen is corners en vrije trappen nemen. Ik weet niet wie dat verzonnen heeft? Dat moet hij niet doen. Hij heeft niet die natuurlijke trap."

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties