Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart velt hard oordeel over twee Ajacieden: 'Kan een streep doorheen'

Laatste update:

"Ik hoor van iedereen: Vos is een geweldige speler, dat heb ik trouwens ook zelf gezien tegen Olympique Marseille", begint Van der Vaart zijn betoog als hem wordt gevraagd of de jeugdspelers het 'dan maar moeten gaan doen' voor Ajax. "Het ding is: als je een transfer maakt, dan moet je wel iemand halen die véél beter is dan je jeugd", vervolgt de oud-middenvelder.

"En dat is natuurlijk niet zo, dus ik vind het heel logisch dat Vos gaat spelen. Hij heeft, zo zeg ik het maar, een 'schijt aan alles-houding om gas te geven en die kan je beter opstellen dan iemand die nul vertrouwen heeft en alle ballen inlevert, zoals Tahirovic", is de analist van mening. Presentator Jan Joost van Gangelen oppert vervolgens dat er 'meteen een streep' kan door aanwinsten Mannsverk en Tahirovic.

"Nou ja, meteen een streep doorheen", antwoordt Van der Vaart weifelend. "Een streep doorheen is ook een beetje.... Nou ja, nee, daar kan eigenlijk wel een streep doorheen", concludeert hij dan toch lachend. "Ajacieden zijn gewoon op zoek naar eigen jongens, ze willen jeugd zien", vult analist Kenneth Pérez aan. "Ze zijn teleurgesteld in de kwaliteit van de jongens die gehaald zijn en dan ga je toch snel kijken naar de eigen jeugd." Maar die kunnen niet hele seizoen spelen, beweert de Deen. "Het probleem is dat je geen ervaren jongens hebt gehaald die hen soms kunnen vervangen en waar ze wat van kunnen leren", vindt Pérez.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
22
Arnold Bruggink hoopt volgende zomeraanwinst FC Twente snel te presenteren
3
Vertrek bij Ajax in de maak? 'Interesse uit Engeland, Duitsland en Frankrijk'
25
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
7
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties