Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart: 'Voor mij echt de absolute uitblinker in de Klassieker, geweldig'

Laatste update:

De winst van Feyenoord is volgens Van der Vaart volledig op het conto van Slot te schrijven. "Ik ben in het stadion geweest en dan zit je het live te kijken", opent de voormalig middenvelder zijn betoog. "Dan zie je het heel goed: voor mij is Arne Slot de absolute uitblinker van vandaag. Alle spelers van Feyenoord zijn allemaal prima voetballers, maar er zal er niet een bij Barcelona, Real Madrid of een andere grote club belanden. Dat is toch wat je denkt, vanuit Ajax-perspectief, met dit elftal tegen dit Feyenoord?"

Meer: Arne Slot live op Sky Sports; Engelse journalist moet worden geweerd | ‘Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool’

De wissels van de oefenmeester van de Rotterdammers maakten het verschil, zo zag de analist van de NOS. "De linksback krijgt geel, maakt nog een overtreding en hup, Slot haalt hem er meteen uit. Dat hadden weinig trainers gedaan, maar het is een perfecte wissel. Vervolgens staat het 2-2 en zet hij Danilo erin voor Szymanski. Dat vind ik gewoon heel sterk, dat je dat doet als je gelijk staat in een uitwedstrijd bij Ajax. Slot was de absolute uitblinker en is echt een geweldige trainer. Dit is wisselen, dan verdien je het om een wedstrijd te winnen en dan ben ik de eerste die zegt dat Feyenoord verdiend heeft gewonnen."

De titel kan Feyenoord na de overwinning in de Johan Cruijff ArenA bijna niet meer ontgaan. De voorsprong op Ajax bedraagt zes punten, terwijl de Rotterdammers ook nog een veel eenvoudiger programma hebben. AZ en PSV staan acht punten achter Feyenoord, maar beide clubs treffen in het restant van de competitie ook meer zware tegenstanders dan dat Feyenoord dat doet. Na de komende interlandperiode gaat de Eredivisie weer verder en dan zijn er nog acht speelrondes te gaan.

Eredivisie
Ajax
2 - 3
Feyenoord

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties