Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart voorziet basisplek op WK: 'Hij maakt een hele goede kans'

Laatste update:

Pasveer blonk zondagavond uit tegen België en hield Oranje op de been met een katachtige reflex op een inzet richting verre hoek van Amadou Onana. "Ik vind het knap aan Pasveer hoe hij steeds een stapje zet", aldus Van der Vaart. "Hij is natuurlijk van Vitesse naar Ajax gegaan en nu dan in Oranje. Hij raakt niet in paniek en straalt rust uit. Dat zie je ook aan de verdedigers. Het is wel lekker dat hij erachter staat. En het is niet het belangrijkst, maar met de voeten is hij ook goed."

Van der Vaart zou het niet gek vinden als Pasveer ook op het WK de nummer één van Louis van Gaal is. "Op dit moment, als je dit laat zien, waarom niet?" Collega-analist Pierre van Hooijdonk denkt daar geheel anders over. "Op dit moment zou ik Jasper Cillessen kiezen, omdat hij al meerdere toernooien heeft gespeeld en een betrouwbare indruk maakt", zegt Van Hooijdonk. "Pasveer doet het uitstekend, maar heeft geen internationale ervaring op landenniveau. Ik heb niks tegen Pasveer hoor. Ik vind het hartstikke leuk als je op 38-jarige leeftijd je debuut maakt in het Nederlands elftal en nog een tweede wedstrijd de kans krijgt."

De reactie van Pasveer
Pasveer verscheen kort na de wedstrijd voor de camera van de NOS. "Aanvallend waren we niet echt top", aldus de doelman van Ajax. "We kwamen niet tot grote kansen. Verdedigend hebben we het denk ik best aardig gedaan. De jongens hebben het goed gedaan met doordekken." Pasveer viel als vermeld op met een prachtige redding op een inzet van Onana. "Ik twijfelde of ik uit moest komen. Ik koos ervoor om te blijven staan. Uiteindelijk pakte dat goed uit." Van een basisplaats op het WK gaat Pasveer zeker nog niet uit. "Nee, helemaal niet. We krijgen nog heel veel wedstrijden. Je moet ook bij de club blijven leveren."

Voor Pasveer is alles in zijn eerste week bij Oranje nieuw. "Het is sowieso een ander systeem dan bij Ajax. Ik speel nu met jongens met wie ik weinig heb samengespeeld. Het voordeel is wel dat ik met Daley Blind en Jurriën Timber samenspeel bij Ajax. In dat opzicht is het wel lekker dat je er een paar hebt van wie je weet wat hun voorkeuren zijn. Ik moet zeggen dat voor de rest het aanpassen redelijk snel gaat."

Wie moet er op het WK keepen bij Oranje?

Meer nieuws

Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
0
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
0
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
4
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
8
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties