Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart weken niet inzetbaar, Van Marwijk krijgt miljoenen mee

Laatste update:

HSV maakt via de officiële kanalen melding van de absentie van de middenvelder. Van der Vaart, die dit seizoen zeven keer scoorde in achttien competitiewedstrijden, kan zijn medespelers hierdoor niet helpen tegen Borussia Dortmund, Werder Bremen en Eintracht Frankfurt. Daarna zijn er nog tien wedstrijden te spelen in de Bundesliga. HSV staat voorlaatste en heeft één punt meer dan hekkensluiter Braunschweig. Van der Vaart mist overigens ook mogelijk de interland tegen Frankrijk op 5 maart.

De kans is groot dat HSV een dezer dagen de komst van Mirko Slomka aankondigt. Duitse media weten dat de ex-coach van onder meer Hannover 96 en Schalke 04 de opvolger wordt van Bert van Marwijk, maar de club heeft het nieuws zelf nog niet bevestigd. Overigens vertrekt Van Marwijk niet met lege handen: hij krijgt volgens BILD een afkoopsom van drie miljoen euro mee.

Bundesliga
Eintracht Braunschweig
4 - 2
Hamburger SV
Denk jij dat HSV degradeert?

Meer nieuws

Mats Hummels en Borussia Dortmund beëindigen definitief samenwerking
3
Hirving Lozano in tranen tijdens presentatie bij zijn nieuwe club San Diego FC
10
Slecht nieuws rond blessure Brobbey: 'Denk dat hij eerste wedstrijd niet haalt'
28
Spaanse sportkrant wekt verbazing met zeer opvallende EK-opstelling Oranje
25
Officieel: Feyenoord heeft beet en legt Nadje tot 2028 vast in De Kuip
41
Vangelis Pavlidis heeft transfer te pakken: AZ ontvangt achttien miljoen euro
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties