Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart wilde meer inzet van Ten Hag om 'mannetje' bij Ajax te houden

Laatste update:

Lang behoort dit seizoen tot de uitblinkers van Club. In zeven competitieduels was hij goed voor drie doelpunten en een assist; in de Champions League kwam hij vorige week nog tot scoren tegen Zenit Sint-Petersburg. "Als voetballiefhebber wil ik de beste spelers zien, en niet de braafste jongetjes van de klas. Het is een beetje een mannetje en dat irriteert mij ook soms, maar het is wel een geweldig talent", meent Van der Vaart. "Ik ben heel blij dat hij het nu laat zien in Brugge, waar hij heel veel vrijheid krijgt."

"Bij Ajax speelde hij als links- of rechtsbuiten, maar hij is nu echt een beetje de spelmaker. Hij geeft ook ballen waarvan ik denk: nou, dat had ik niet achter hem gezocht. Het is gewoon een geweldig talent dat we iets te snel hebben laten lopen, al is dat misschien te makkelijk gezegd. Ik moet eerlijk zeggen dat hij me echt verbaast en dat hij echt de spelmaker van Brugge aan het worden is", vervolgt de oud-middenvelder, die had gehoopt dat Erik ten Hag wat meer moeite had gedaan om Lang bij Ajax 1 te betrekken.

"Als trainer moet je ook kunnen omgaan met een ander soort gasten. Daar moet je mee willen werken en je moet er je best voor doen. Maar met Ekkelenkamp en Lang in de selectie, kiest Ajax er toch voor om Lang weg te doen, omdat het een beetje een vervelende jongen is", zegt Van der Vaart, waarna presentator Jack van Gelder aanstipt dat beide spelers niet altijd op dezelfde positie werden ingezet, Van der Vaart bedoelt echter vooral dat 'de braafste jongetjes van de klas' vaak een streepje voor hebben, 'maar die worden nooit de absolute top'. "Zijn interviews zijn niet best, dat snap ik ook wel. Dat kan hij leren; misschien kan hij er iemand voor inhuren. Als ik zo'n jongen zie, dan jeuken mijn handen."

Ben je het eens met Rafael van der Vaart?

Meer nieuws

Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
28
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
13
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties