Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart wordt geslachtofferd: 'Hij kan die beslissende pass geven'

Laatste update:

Van der Vaart kreeg in het partijspel geen hesje en speelde mee in het reserveteam van die Rothosen. Hij wordt waarschijnlijk vervangen door de Tsjech Petr Jirácek. "We willen compact gaan staan, de tegenstander geen ruimte geven", zegt de coach, die de opstelling echter nog niet prijs wil geven. "Dat doe ik kort voor de wedstrijd. Ik ben er ook nog niet helemaal uit."

Van der Vaart, in veertien competitiewedstrijden goed voor vier doelpunten, werd vorige week zaterdag in het thuisduel met Hannover 96 ook al in de rust naar de kant gehaald. "Het is logisch dat Joe de boel tegen München wil dichttimmeren", zegt ex-HSV-trainer Thomas Doll. "Maar Rafa heeft wel de kwaliteit om die beslissende pass te geven. Ik denk dat hij achter de spitsen het beste tot zijn recht zou komen."

-
Denk jij dat Rafael van der Vaart volgend seizoen nog bij HSV speelt?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
15
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
42
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
36
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties