Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart zet Oranje niet uit zijn hoofd: 'Dan kan ik nog van waarde zijn'

Laatste update:

De ex-speler van onder meer Real Madrid en Tottenham Hotspur geniet te veel van het spelletje om vroegtijdig te stoppen. Hij wil door met voetballen tot zijn lichaam het niet meer aankan. "Ik ga ervan uit dat ik nog op een behoorlijk niveau mee kan als ik weer helemaal wedstrijdfit ben", zegt hij tegenover Helden. "Als ik op mijn 39ste denk: ik wil nog even lekker bij Telstar voetballen, dan zou ik dat niet laten"

Van der Vaart, die dit seizoen de negentig minuten nog geen enkele keer volmaakte bij de Deense topclub, houdt een terugkeer bij het Nederlands elftal altijd in zijn hoofd. "Als ik plezier heb, fit blijf en steeds fitter word door een heleboel wedstrijden te spelen, moet je niets uitsluiten. Dan kan ik nog van waarde zijn. Maar in principe ben ik hier gekomen om gewoon lekker te voetballen en niet met het idee: ik wil weer naar het Nederlands elftal."

Keert Rafael van der Vaart in de nabije toekomst nog terug bij het Nederlands elftal?

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
4
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
4
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
15
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
5
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
20
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties