Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart ziet 'lichtvoetige stylist' bij Oranje die Hans Kraay niet benoemt

Laatste update:

"Ik vond het best aardig. Vrijdag was het ook al verfrissend eigenlijk", merkt Van Hooijdonk op bij het bekijken van beelden van Malen. "Met zijn snelheid is hij toch wat doelgerichter dan sommige andere jongens. Vandaag heeft hij toch wel weer dingen laten zien waarvan ik denk: het elftal wordt er toch anders door. Hij is niet zo van het drie keer kappen om een tegenstander uit te spelen. Hij krijgt de bal en dan gaat er gelijk iets gebeuren. Of hij er nou wel of niet langsgaat, het is direct alles of niets. Dus erg positief."

Van der Vaart is het eens met zijn collega-analist en geeft aan vooral gecharmeerd te zijn van de stijl van Malen. "Het is zo lichtvoetig. Het ziet er zo mooi uit wanneer hij in vorm is, want dan vliegt hij erlangs alsof ze er niet staan. In de eerste aanname straalt hij al zó veel druk uit om naar de tegenstander te gaan. En dan die hele lichte voetjes! Ja, ik vind het mooi om naar te kijken", besluit de 109-voudig Oranje-international.

Tegelijkertijd is Hans Kraay junior op ESPN niet in staat om positieve punten te vinden bij één van de aanvallers van Oranje. "Ik ben geen aanvaller, maar als ik Weghorst zou zijn en ik scoor niet in deze wedstrijd, dan zou ik doodziek naar huis gaan. Als ik Simons ben en ik scoor niet, dan zou ik doodziek naar huis gaan. Als Wijnaldum zou ik ook doodziek naar huis gaan. Als Berghuis, Gakpo en Malen zou ik ook ziek naar huis gaan. Je moet doelpunten willen maken als je de hele wedstrijd rond de zestien van een kleuterklas speelt", aldus de kritische analist.

-

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
1
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties