Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart ziet perfecte speler voor Ajax in Eredivisie: 'Een rasvoetballer'

Laatste update:

De linksbenige Halilovic is een speler naar Van der Vaarts hart. "Echt een rasvoetballer, en hij is nog steeds op te halen!" De voormalig international van Oranje heeft zelfs al een ideale opstelling voor Ajax met Halilovic in zijn hoofd. "Halilovic achter Brobbey en dan links Bergwijn en rechts Berghuis." Halilovic past precies in het straatje van Van der Vaart, daar de analist vaak enthousiast is over linksbenige aanvallende middenvelders die lijken op de speler die hij in het verleden was.

Halilovic beleefde tot dusver een opvallende spelersloopbaan en speelde voor grote clubs als AC Milan en FC Barcelona. Zijn belofte heeft de Kroaat tot op heden nooit volledig kunnen waarmaken. Tussen 2019 en 2020 speelde hij bij sc Heerenveen, maar ook in Friesland wist hij niet uit te blinken zoals hij nu in Sittard doet. Van der Vaart weet waarom. "Johnny Jansen was daar toen de trainer. Hij speelde met een vast team en ze wonnen alles. Halilovic belandde op de bank en bleef daar. Het is er nooit uitgekomen. Toen kwam corona en was het klaar, maar deze jongen heeft zoveel kwaliteit en techniek."

Indien Ajax het advies van Van der Vaart volgt en komende winter voor Halilovic gaat, zal er een transfersom op tafel moeten komen. De technicus ligt bij Fortuna tot medio 2024 vast, maar de Limburgers hebben de optie om zijn verbintenis met twee seizoenen te verlengen. Volgens Transfermarkt is Halilovic slechts 300.000 euro waard, waardoor hij een zeer goedkope optie lijkt voor Ajax. In zijn eerste vijf competitiewedstrijden voor Fortuna was Halilovic eenmaal trefzeker. Ook gaf hij hetzelfde aantal assists.

Is Alen Halilovic een goede speler voor Ajax?

Meer nieuws

Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
2
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
91
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
23
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
12
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties