Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Ven: 'Dat is de reden dat ik dat zei, en dat is achteraf niet slim'

Laatste update:

"Ik schaarde me direct na afloop van de wedstrijd achter het statement. Die reactie heeft de club eigenlijk opgesteld gedurende de wedstrijd omdat gedurende de eerste helft al een incident had plaatsgevonden. Ik distantieer mij van racisme en discriminerende spreekkoren. Ik vind het erg wat er nu gebeurt. De club zal een onderzoek gaan starten om te onderzoeken wat er echt is gezegd", zegt Van der Ven in gesprek met FOX Sports. Mendes Moreira raakte hevig geëmotioneerd door de gebeurtenissen op het veld.

"De emoties van Mendes Moreira vind ik absoluut erg om te zien en raakt mij ook zeker", stelt 35-jarige oefenmeester. Van der Ven zou de vleugelaanvaller van Excelsior tevens een 'zielig mannetje' hebben genoemd. "Dat was niet zozeer over het feit dat hij zich aangevallen voelde, maar meer over dat hij na het doelpunt provocerend naar onze supporters stond. Dat vond ik niet slim, omdat het spel al was stilgelegd. Toen lokte het eigenlijk een nieuwe reactie uit. Dat is de reden dat ik dat zei, en dat is achteraf niet slim."

"Maar ik ben absoluut tegen racisme, daar wil ik niks mee te maken hebben", vervolgt Van der Ven. "Het feit dat hij naar de tribune ging en heel provocerend ging staan, terwijl ik niet wist wat er daarvoor exact had voorgevallen, dat vond ik van hem niet zo'n slimme actie. Dat was eigenlijk de enige reden dat ik dat zei. Het was niet om die jongen aan te pakken, want het lijkt mij een hele lieve en fijne jongen. Dat had ik niet moeten zeggen, maar het wordt op dit moment wel een beetje opgeblazen. Ik sta achter Mendes Moreira, honderd procent."

-

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
4
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
25
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties