Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Wiel wuift geruchten over pensioen weg: 'Dat heb ik nooit gezegd'

Laatste update:

De ex-speler van Ajax, Paris Saint-Germain, Fenerbahçe, Cagliari en Toronto FC leek gestopt te zijn als profvoetballer, nadat hij bij laatstgenoemde club in 2019 was vertrokken. De geroutineerde rechtsback benadrukt echter dat daar geen sprake van is: ''Ik heb nooit gezegd dat ik stop, het is een beetje door omstandigheden zo gelopen'', aldus Van der Wiel, die blij is dat hij na verschillende jaren in het buitenland weer in Nederland woont. Kieskeurig over een eventueel volgende club is hij wel, waardoor het afwachten is of hij voor langere tijd bij RKC te bewonderen is. In onderstaande video praat Van der Wiel met DAZN onder meer over hoe het contact met RKC is ontstaan.

Zie jij Gregory van der Wiel bij RKC Waalwijk terugkeren in de Eredivisie?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
17
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
11
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties