Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Wiel ziet 'absoluut geen reden' om Parijs achter zich te laten

Laatste update:

Vorige maand verscheen de ex-Ajacied niet aan het startsignaal van de Champions League-wedstrijd tussen Chelsea en Paris Saint-Germain (2-2). Hij mocht uiteindelijk pas in de 118e minuut zijn opwachting maken, als vervanger van Javier Pastore. "Ik heb geen woord gehoord, geen uitleg gehad. Zo hoort het niet, vind ik. Dit zijn juist de wedstrijden die je wilt spelen. Het was voor mij ook een verrassing. Ik vind dat niet gebruikelijk, nee. Maar hier gaat het blijkbaar wel zo", zei hij toen.

In de weken die volgden intensiveerden de geruchten rond een overstap van Dani Alves naar Paris Saint-Germain zich. Het lijkt er echter op dat de Fransen toch niet met hem in zee gaan. Zaterdag zei Nasser Al-Khelaïfi dat zijn club 'niet meer' geïnteresseerd is in de Braziliaanse rechtsback. Dat was goed nieuws voor Van der Wiel, die zonder op Dani Alves in te gaan nu zegt dat hij zich helemaal goed voelt bij de club.

"Ik ben oprecht gelukkig hier. Ik houd van de club, van de stad en mijn teamgenoten en alles is hier perfect voor mij", stelt de Nederlander, die tot 2016 vast ligt in het Parc des Princes. "Er is voor mij absoluut geen reden om weg te gaan. Ik wil een nieuw contract tekenen. Als de trainer besluit mij niet op te stellen, dan is dat zijn beslissing. Maar ik ben er sowieso klaar voor, wanneer hij mij nodig heeft."

Denk jij dat Gregory van der Wiel daadwerkelijk zal bijtekenen?

Meer nieuws

VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8
Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas
1
Ongekende tirade kost Allegri de kop: Juventus ontslaat trainer op staande voet
23
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties