Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk: 'Als ze in de stad op me af komen om wat te zeggen, moet dat maar'

Laatste update:

"Het wordt een wedstrijd die beide kanten op kan vallen. Soms gaat het er in dit soort wedstrijden om wie het meest wil winnen. Wij bevinden ons in een positie waarin we dat zeker willen en hopelijk kunnen we dat op het veld laten zien. Het wordt een wedstrijd vol passie. Het is onze taak om te spelen op de manier waarop we het hele seizoen al spelen", vertelt hij in gesprek met de Liverpool Echo. Hoewel Everton met een negende plaats bezig is aan een tegenvallend seizoen, verwacht de Oranje-international alsnog een felle wedstrijd.

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

"Ik heb natuurlijk in de Old Firm gespeeld toen ik nog bij Celtic zat en dat was erg intens. Rangers FC speelde toen echter op een lager niveau dan waarop ze nu zitten, dus toen was het niet zo moeilijk. Dit is echter de Premier League en dat is heel iets anders. Ik kom niet vaak in de stad, maar als de fans van Everton naar me toe willen komen om wat te zeggen, moet dat maar. Je kan niet veranderen dat ze gepassioneerd zijn over hun club. Ik hoop dat het een eerlijke wedstrijd wordt. De sfeer motiveert je alleen maar extra en het is een geweldige wedstrijd om te spelen."

Van Dijk was woensdag met twee doelpunten belangrijk in de 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Watford en hij hoopt dit seizoen nog vaker te kunnen scoren: "Meestal word ik bij standaardsituaties gedekt door de beste kopper van de tegenstander. Daar ben ik me van bewust en dat is iets wat ik moet verbeteren. Ik werk eraan, probeer beter te worden en dat kan alleen door erop te trainen. De voorzetten waren geweldig. Trent Alexander-Arnold en Andrew Robertson doen dat het hele seizoen al. De kwaliteit van de voorzetten van de twee backs is altijd goed en het was geweldig dat Trent drie assists kon leveren en Robbo twee."

Denk jij dat Liverpool gaat winnen van Everton?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
0
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
8
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties