Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk getipt: 'Maar niet voor 68 miljoen, want dat is hij niet waard'

Laatste update:

"Liverpool heeft een goede centrale verdediger nodig, maar wel als de prijs juist is", zegt Nicol in gesprek met ESPN. "Ik hoop niet dat het rond de 68 miljoen euro is zoals wordt gesuggereerd, want dat is hij niet waard. Hij is een goede speler, maar de vraag is: kan hij het waarmaken bij Liverpool? Hij heeft het goed gedaan bij Southampton, maar kan hij het ook bij een grote club?"

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

De manier waarop Liverpool de mogelijke overgang van Van Dijk naar Anfield in gang heeft gezet, vindt de oud-verdediger niet verwerpelijk. "Ik ga niet zeggen dat het niet onethisch was wat de club heeft gedaan. Maar het is gebruikelijk in de voetbalwereld. Iedereen weet het, maar iedereen zwijgt erover. Als de FA dit wil bestraffen, dan gaan ze het heel druk krijgen, want iedereen werkt zo. Dus met deze beslissing om Liverpool geen straf te geven, proberen ze dit mechanisme van spelers benaderen te verdoezelen", besluit Nicol.

Virgil van Dijk heeft zijn laatste wedstrijd voor Southampton gespeeld

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties