Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk: 'Het was dom en dat heb ik de scheidsrechter ook verteld'

Laatste update:

Voor de camera van Ziggo Sport vertelt Van Dijk dat hij de strafschop terecht vond. "Het was dom van mij om een sliding te maken en dat heb ik de scheidsrechter ook verteld. Het was gewoon niet slim en het zal ook niet meer gebeuren, denk ik", aldus de aanvoerder van het Nederlands elftal, die vindt dat Liverpool zich goed heeft hersteld van de 1-0 nederlaag tegen Napoli van woensdag. Het zwakke spel van de wedstrijd in Italië werkte volgens de mandekker niet door in de topper tegen Manchester City.

"Helemaal niet. We hebben het goed besproken en elkaar klaargestoomd voor deze belangrijke pot. We hadden er zin in om te laten zien wat we waard zijn. Bij vlagen hebben we dat gedaan", stelt Van Dijk. Hij gaat zich nu 'met een positief gevoel' melden bij het Nederlands elftal voor de wedstrijd tegen Duitsland in de Nations League en het oefenduel met België. "Ik heb bij Liverpool een heel zware maand achter de rug met alleen maar topwedstrijden. Op Napoli na hebben we aardige wedstrijden gespeeld. We zijn gedeeld koploper, dus we mogen niet klagen."

Liverpool heeft na acht wedstrijden twintig punten verzameld, evenals Chelsea en Manchester City. Alle drie de ploegen wonnen zes wedstrijden en speelden er twee gelijk. Op basis van doelsaldo gaat Manchester City aan de leiding in de Premier League. Na de interlandperiode gaat Liverpool op bezoek bij nummer achttien Huddersfield Town.

-
Wordt Liverpool dit seizoen kampioen van Engeland?

Meer nieuws

Scouts van Ajax, AC Milan en Bayern München zaten op tribune voor 4 toptalenten
0
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
13
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
11
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties